Klasser/Utbud

BESKRIVNING AV VÅRA KLASSER & UTBUD

Power mix 45

Stationsbaserad intervallträning med redskap och kroppsvikt – lagom tuffa övningar för styrka och kondition. Energiska och varierande klasser för allsidig träning på din nivå.

HIIT 30

Högintensiv och utmanande intervallträning som bygger uthållighet och kondition med den egna kroppen som redskap.

ABS & ASS 45

Intervallträning fokuserad på mage, bål och rumpa med och utan redskap.

CORE 30

Här tränar vi upp styrka och stabilitet i bålen – kroppens kärna som behöver vara stark för att klara av vardagen och för att kunna göra tunga och utmanande övningar i gymmet.

POWER STRENGTH 60 MIN

Fokus på styrka! Här jobbar vi igenom hela kroppen med tunga redskap eller med kroppsvikt. Detta är passet för dig som vill skapa starka, smidiga & uthålliga muskler.

MAX STRENGTH 60 MIN

Grundar sig i baslyft där du fokuserar på att utveckla explosiv styrka. Få repetitioner med tunga vikter. Detta är passet som får dig att maxa alla dina personbästa. Vi delar upp kroppen och kör överkropp eller underkropp.

Mobilitet 30 

Träning för bättre rörlighet i stela muskler och muskelfästen. Varierande stretchövningar där vissa kan upplevas ansträngande och andra avkopplande och rofyllda.

Senior 60

En timmes rörelseglädje för alla. Stationsbaserad träning med blandning av styrka, kondition, rörlighet, balans och koordination som du anpassar till nivå och dagsform – om en övning känns alltför utmanande ger vi alternativ. Efter passet tar vi en fika tillsammans.

Soma Move

Ett mönster av rörelser som upprepas i flera repetitioner. Träningen förbättrar både mobilitet, balans kondition och styrka. Stimulerar till en kropp i balans och ett sinne i närvaro.

POWER JUNIOR 9-13

En klass för våra yngre medlemmar.

Vi vill att du ska hitta glädjen i träning redan som ung. Skapa en livslång kärlek till funktionell träning, sund hälsa och att stärka sig själv både fysiskt och mentalt.

Här jobbar vi utifrån individuella förutsättningar och på ett roligt sätt utmanar kroppen med funktionella övningar.

Inget pass är det andra likt. Vi jobbar med – styrka, balans, koordination, flexibilitet, uthållighet, snabbhet, smidighet, kraft, kondition, disciplin och samarbete. Tillsammans kommer vi att ha jätte kul.

POWER JUNIOR 14-16

En klass för våra unga vuxna som snart kommer kunna vara med på våra ordinarie klasser. Vi vill hitta kärleken till funktionell träning där du bara jämför dig med ditt eget bästa.

Vi lägger grundtekniker och alleftersom kommer vi öka vikterna.

Vi jobbar med – styrka, balans, koordination, flexibilitet, uthållighet, snabbhet, smidighet, kraft, kondition, disciplin och samarbete.

Utmanande, stärkande och rolig träning.

Passen delas upp i styrkedel, wod & går förhoppningsvis alltid därifrån med ett leende på läpparna.

POWER BOX

Kampsportsinspirerat konditionspass med energi och glädje till musik för hela kroppen som ger både bättre flås och koordinationsförmåga. Passar ALLA utan några tidigare erfarenheter inom kampsport.  

LÖPSKOLA

Det här passet är för dig som aldrig har sprungit tidigare eller har haft uppehåll i flera år. Vi kommer att blanda gång med löpning för att successivt klara av att springa längre stunder. Passet kommer även att innehålla styrka som gör att vi stärker vår löparkropp. Löpning är perfekt att ta till när du endast har kortare stunder att lägga på träning, komplement till annan träning eller när du känner dig stressad.

Tillsammans tar vi löpträningen till en ny & framförallt roligare nivå!

TRX

TRX är en energifylld klass där man använder sig av det funktionella träningsbandet TRX. Med dessa jobbar du utifrån din egen kroppsvikt och de instabila banden ger dig möjlighet att utveckla rörlighet, stabilitet och styrka i hela kroppen! Under dessa klasser så kombineras TRXn med andra redskap och övningar som höjer din puls och garanterar träningsvärk.

POWER BAR

Power Bar är en klass som genomsyras av övningar och moment med skivstång. Finslipa din teknik och utveckla styrka i baslyft som te x olympiska lyft. Skivstången är i fokus under denna roliga klass men kombineras med övningar och redskap som utmanar såväl kropp som sinne. Inga förkunskaper krävs! 

TEAM WORKOUT

Maxa träningsglädjen med känslan av att ingå i ett team! Denna klass erbjuder enorm variation i övningar och upplägg. Allt från gymnastiska övningar i riggen till att lyfta tunga vikter eller behärska otympliga redskap. Förvänta dig träning för hela kroppen och utmaningar som utvecklar såväl flås som styrka. Under dessa pass jobbar du i team om 2-4 pers. Tagga din partner och pusha gränserna tillsammans! 

OLYMPISKA LYFT

Här övar vi på klassiska lyftövningar som frivändningar, överstötar och ryck. Huvudsyftet är att utveckla styrka, smidighet, teknik och timing så att dessa komplexa övningar kan utföras på ett säkert sätt.

OCR WORKOUT

Detta pass är för dig som vill träna funktionell träning utomhus med OCR-inspirerande övningar. Träningen blandar kondition, kroppsviktsträning, vikter och hinderteknik – både för nybörjare eller för dig med hindervana!

OCR, eller Obstacle Course Racing, är en sport där de tävlande till fots, måste övervinna olika fysiska utmaningar i form av en hinderbana.

PERSONLIG TRÄNING

Tankekraft, Livskraft & Muskelkraft

Träna med en Personlig Tränare – träning anpassad för just dig & dina mål!

Vi hjälper dig att hitta din kraft att vilja välja & prioritera dig själv & din hälsa.

Tillsammans gör vi en plan för att få dig dit du vill. Träningen anpassas helt efter dig och dina förutsättningar.

Oavsett om du behöver hjälp att komma igång, lära dig mer om ett specifikt träningsområde, söker inspiration eller vill ha hjälp att uppnå ett specifikt mål har vi en Personlig Tränare för just dig!

Vi hjälper dig även med kostrådgivning om du vill ha det!


Boka en tid med en av våra Personliga Tränare:

Malin Belin

Camilla Theberg

Maria Göthlin

Lotta Strömberg

Louise Parman

Ruben Mihaljica

Alla Personliga Tränare på Krafvärket är licensierade!

Alla personliga tränare på Kraftvärket är licensierade och har gedigen, mångårig kunskap inom träning. De har en teoretisk grundkunskap inom anatomi, fysiologi, biomekanik och träningslära för att förstå grunderna i hur kroppen är byggd och dess funktion i vardagen.

Hör av dig till oss om du vill ha hjälp med att nå dina mål!