Klasser/Utbud

BESKRIVNING AV VÅRA KLASSER & UTBUD

Power mix 45

Intervallträning i olika former med redskap och kroppsvikt – lagom tuffa övningar för styrka och kondition. Energiska och varierande klasser för allsidig träning på din nivå.

HIIT 30

Högintensiv och utmanande intervallträning som bygger uthållighet och kondition med den egna kroppen som redskap.

ABS & ASS 45

Intervallträning fokuserad på mage, bål och rumpa med och utan redskap – garanterad träningsvärk!

CORE 30

Här tränar vi upp styrka och stabilitet i bålen – kroppens kärna som behöver vara stark för att klara av vardagen och för att kunna göra tunga och utmanande övningar i gymmet.

KRAFTPASS 45/60

Bygg upp dina fysiska förmågor i en glädjefylld och medryckande träningsmiljö. Kraftpasset innehåller variationsrika kombinationer av funktionella övningar som syftar till att utveckla god fysik och starkt pannben. Den högintensiva träningen utförs med olika redskap och övningarna är inspirerade från tyngdlyftning, gymnastik och flera former av konditionsträning.

OLYMPISKA LYFT 45/60

Här övar vi på klassiska lyftövningar som frivändningar, överstötar och ryck. Huvudsyftet är att utveckla styrka, smidighet, teknik och timing så att dessa komplexa övningar kan utföras på ett säkert sätt.

POWER STRENGTH 60 MIN

Fokus på styrka! Här jobbar vi igenom hela kroppen med tunga redskap eller med kroppsvikt. Detta är passet för dig som vill skapa starka, smidiga & uthålliga muskler.

MAX STRENGTH 60 MIN

Grundar sig i baslyft där du fokuserar på att utveckla explosiv styrka. Få repetitioner med tunga vikter. Detta är passet som får dig att maxa alla dina personbästa. Vi delar upp kroppen och kör överkropp eller underkropp.

GYMNASTIK 45/60

Alltid drömt om att kunna stå på händer? I den här klassen jobbar vi med teknik för gymnastiska övningar som bidrar till att utveckla din fysik, oavsett nivå.

Mobilitet 30 

Träning för bättre rörlighet i stela muskler och muskelfästen. Varierande stretchövningar där vissa kan upplevas ansträngande och andra avkopplande och rofyllda.

Senior 60

En timmes rörelseglädje för alla. Stationsbaserad träning med blandning av styrka, kondition, rörlighet, balans och koordination som du anpassar till nivå och dagsform – om en övning känns alltför utmanande ger vi alternativ. Efter passet tar vi en fika tillsammans.

Soma Move

SOMA MOVE är en unik helkroppsträning utan redskap som sker barfota på en yogamatta. Under ca 45 minuter flödar du genom 4-6 förbestämda mönster av rörelser som upprepas i flera repetitioner tills svetten lackar. Träningen förbättrar både mobilitet, balans kondition och styrka. Stimulerar till en kropp i balans och ett sinne i närvaro. Med suggestiv och kraftfull musik (utan takt att följa) och en individuell anpassning, är SOMA MOVE en härlig träningsupplevelse!

POWER JUNIOR 9-13

En klass för våra yngre medlemmar.

Vi vill att du ska hitta glädjen i träning redan som ung. Skapa en livslång kärlek till funktionell träning, sund hälsa och att stärka sig själv både fysiskt och mentalt.

Här jobbar vi utifrån individuella förutsättningar och på ett roligt sätt utmanar kroppen med funktionella övningar.

Inget pass är det andra likt. Vi jobbar med – styrka, balans, koordination, flexibilitet, uthållighet, snabbhet, smidighet, kraft, kondition, disciplin och samarbete. Tillsammans kommer vi att ha jätte kul.

POWER JUNIOR 14-16

En klass för våra unga vuxna som snart kommer kunna vara med på våra ordinarie klasser. Vi vill hitta kärleken till funktionell träning där du bara jämför dig med ditt eget bästa.

Vi lägger grundtekniker och alleftersom kommer vi öka vikterna.

Vi jobbar med – styrka, balans, koordination, flexibilitet, uthållighet, snabbhet, smidighet, kraft, kondition, disciplin och samarbete.

Utmanande, stärkande och rolig träning.

Passen delas upp i styrkedel, wod & går förhoppningsvis alltid därifrån med ett leende på läpparna.

POWER BOX 45

Kampsportsinspirerat konditions pass med energi och glädje till musik för hela kroppen som ger både bättre flås och koordinationsförmåga. Passar ALLA utan några tidigare erfarenheter inom kampsport.

LÖPSKOLA

För dig som vill testa på löpning! Det spelar ingen roll om du är van löpare med många mil i benen eller nybörjare, alla kan vara med. Vi bjuder på en bra kombo av rörlighet, styrka, spänst, frekvenssnabbhet och intervaller av olika slag – allt för att du ska bli en bättre löpare. Tillsammans tar vi löpträningen till en ny & framförallt roligare nivå!

PERSONLIG TRÄNING

Tankekraft, Livskraft & Muskelkraft

Träna med en Personlig Tränare – träning anpassad för just dig & dina mål!

Vi hjälper dig att hitta din kraft att vilja välja & prioritera dig själv & din hälsa.

Tillsammans gör vi en plan för att få dig dit du vill. Träningen anpassas helt efter dig och dina förutsättningar.

Oavsett om du behöver hjälp att komma igång, lära dig mer om ett specifikt träningsområde, söker inspiration eller vill ha hjälp att uppnå ett specifikt mål har vi en Personlig Tränare för just dig!

Vi hjälper dig även med kostrådgivning om du vill ha det!


Boka en tid med en av våra Personliga Tränare:

Malin Belin

Camilla Theberg

Maria Göthlin

Lotta Strömberg

Louise Parman

Ruben Mihaljica

 

Alla Personliga Tränare på Krafvärket är licensierade!

Alla personliga tränare på Kraftvärket är licensierade och har gedigen, mångårig kunskap inom träning. De har en teoretisk grundkunskap inom anatomi, fysiologi, biomekanik och träningslära för att förstå grunderna i hur kroppen är byggd och dess funktion i vardagen.

Hör av dig till oss om du vill ha hjälp med att nå dina mål!