Klasser hos Kraftvärket

BOKA GRUPPTRÄNING

Power mix 45

Stationsbaserad intervallträning med redskap och kroppsvikt – lagom tuffa övningar för styrka och kondition. Energiska och varierande klasser för allsidig träning på din nivå.

HIIT 30

Högintensiv och utmanande intervallträning som bygger uthållighet och kondition med den egna kroppen som redskap.

Abs & ass 45

Intervallträning fokuserad på mage, bål och rumpa med och utan redskap – garanterad träningsvärk!

Core 30

Här tränar vi upp styrka och stabilitet i bålen – kroppens kärna som behöver vara stark för att klara av vardagen och för att kunna göra tunga och utmanande övningar i gymmet.

Mobilitet 30 

Träning för bättre rörlighet i stela muskler och muskelfästen. Varierande stretchövningar där vissa kan upplevas ansträngande och andra avkopplande och rofyllda.

Senior 60

En timmes rörelseglädje för alla. Stationsbaserad träning med blandning av styrka, kondition, rörlighet, balans och koordination som du anpassar till nivå och dagsform – om en övning känns alltför utmanande ger vi alternativ. Efter passet tar vi en fika tillsammans.

Kraftpass 60 

Bygg upp dina fysiska förmågor i en glädjefylld och medryckande träningsmiljö. Kraftpasset innehåller variationsrika kombinationer av funktionella övningar som syftar till att utveckla god fysik och starkt pannben. Den högintensiva träningen utförs med olika redskap och övningarna är inspirerade från tyngdlyftning, gymnastik och flera former av konditionsträning.

Olympiska lyft  60

Här övar vi på klassiska lyftövningar som frivändningar, överstötar och ryck. Huvudsyftet är att utveckla styrka, smidighet, teknik och timing så att dessa komplexa övningar kan utföras på ett säkert sätt.

Gymnastik 60 

Alltid drömt om att kunna stå på händer? I den här klassen jobbar vi med teknik för gymnastiska övningar som bidrar till att utveckla din fysik, oavsett nivå.