Klasser hos Kraftvärket

BOKA GRUPPTRÄNING

Power mix 45

Stationsbaserad intervallträning med redskap och kroppsvikt – lagom tuffa övningar för styrka och kondition. Energiska och varierande klasser för allsidig träning på din nivå.

HIIT 30

Högintensiv och utmanande intervallträning som bygger uthållighet och kondition med den egna kroppen som redskap.

Abs & ass 45

Intervallträning fokuserad på mage, bål och rumpa med och utan redskap.

Core 30

Här tränar vi upp styrka och stabilitet i bålen – kroppens kärna som behöver vara stark för att klara av vardagen och för att kunna göra tunga och utmanande övningar i gymmet.

Kraftfyoga

Utmana dig fysiskt och mentalt med ett starkt yogapass, där vi utvecklar teknik och rörlighet. Andningen har stort fokus och det är den som leder våra rörelser. Kom och ha skoj och lär känna varje milimeter av din kropp.

Senior 60

En timmes rörelseglädje för alla. Stationsbaserad träning med blandning av styrka, kondition, rörlighet, balans och koordination som du anpassar till nivå och dagsform – om en övning känns alltför utmanande ger vi alternativ. Efter passet tar vi en fika tillsammans.

Power box

Kampsportsinspirerat konditionspass med energi och glädje till musik för hela kroppen som ger både bättre flås och koordinationsförmåga. Passar ALLA utan några tidigare erfarenheter inom kampsport. 

Soma

Ett mönster av rörelser som upprepas i flera repetitioner. Träningen förbättrar både mobilitet, balans kondition och styrka. Stimulerar till en kropp i balans och ett sinne i närvaro.

MAX STRENGTH 60 MIN

Grundar sig i baslyft där du fokuserar på att utveckla explosiv styrka. Få repetitioner med tunga vikter. Detta är passet som får dig att maxa alla dina personbästa. Vi delar upp kroppen och kör överkropp eller underkropp.

KRAFT

CrossFit i sin renaste form. För dig som gillar högintensiv och funktionell träning. vi följer en programmering för att säkerställa att du hela tiden har förutsättningarna för att utvecklas. De relativt små grupperna ger möjlighet till mer personlig coachning. Här är alla välkomna, nybörjare som rutinerade.