Klasser hos Kraftvärket

BOKA GRUPPTRÄNING

Power mix 45

Stationsbaserad intervallträning med redskap och kroppsvikt – lagom tuffa övningar för styrka och kondition. Energiska och varierande klasser för allsidig träning på din nivå.

HIIT 30

Högintensiv och utmanande intervallträning som bygger uthållighet och kondition med den egna kroppen som redskap.

Abs & ass 45

Intervallträning fokuserad på mage, bål och rumpa med och utan redskap.

Core 30

Här tränar vi upp styrka och stabilitet i bålen – kroppens kärna som behöver vara stark för att klara av vardagen och för att kunna göra tunga och utmanande övningar i gymmet.

Mobilitet 30 

Träning för bättre rörlighet i stela muskler och muskelfästen. Varierande stretchövningar där vissa kan upplevas ansträngande och andra avkopplande och rofyllda.

Senior 60

En timmes rörelseglädje för alla. Stationsbaserad träning med blandning av styrka, kondition, rörlighet, balans och koordination som du anpassar till nivå och dagsform – om en övning känns alltför utmanande ger vi alternativ. Efter passet tar vi en fika tillsammans.

Power box

Kampsportsinspirerat konditionspass med energi och glädje till musik för hela kroppen som ger både bättre flås och koordinationsförmåga. Passar ALLA utan några tidigare erfarenheter inom kampsport. 

Soma

Ett mönster av rörelser som upprepas i flera repetitioner. Träningen förbättrar både mobilitet, balans kondition och styrka. Stimulerar till en kropp i balans och ett sinne i närvaro.

POWER-STRENGTH 60

Fokus på styrka! Här jobbar vi igenom hela kroppen med tunga redskap eller med kroppsvikt. Detta är passet för dig som vill skapa starka, smidiga & uthålliga muskler.

MAX STRENGTH 60 MIN

Grundar sig i baslyft där du fokuserar på att utveckla explosiv styrka. Få repetitioner med tunga vikter. Detta är passet som får dig att maxa alla dina personbästa. Vi delar upp kroppen och kör överkropp eller underkropp.

TRX

TRX är en energifylld klass där man använder sig av det funktionella träningsbandet TRX. Med dessa jobbar du utifrån din egen kroppsvikt och de instabila banden ger dig möjlighet att utveckla rörlighet, stabilitet och styrka i hela kroppen! Under dessa klasser så kombineras TRXn med andra redskap och övningar som höjer din puls och garanterar träningsvärk.

Power bar

Power Bar är en klass som genomsyras av övningar och moment med skivstång. Finslipa din teknik och utveckla styrka i baslyft som te x olympiska lyft. Skivstången är i fokus under denna roliga klass men kombineras med övningar och redskap som utmanar såväl kropp som sinne. Inga förkunskaper krävs!

TEAM WORKOUT

Maxa träningsglädjen med känslan av att ingå i ett team! Denna klass erbjuder enorm variation i övningar och upplägg. Allt från gymnastiska övningar i riggen till att lyfta tunga vikter eller behärska otympliga redskap. Förvänta dig träning för hela kroppen och utmaningar som utvecklar såväl flås som styrka. Under dessa pass jobbar du i team om 2-4 pers. Tagga din partner och pusha gränserna tillsammans! 

KETTLEBELL

Kettlebell är en fartfylld klass som genomsyras av det roliga redskapet Kettlebell. Kettlebell är ett otympligt redskap som på så vis utmanar din stabilitet, rörlighet och styrka. Under denna klass kan du förvänta dig allround träning som utmanar såväl flås som styrka, samt teknik och koordination i olika kombinationer som involverar redskapet.