Klasser hos Kraftvärket

BOKA GRUPPTRÄNING

Power mix

Stationsbaserad intervallträning med redskap och kroppsvikt – lagom tuffa övningar för styrka och kondition. Energiska och varierande klasser för allsidig träning på din nivå.

HIIT

Högintensiv och utmanande intervallträning som bygger uthållighet och kondition.

ABS & ASS

Intervallträning fokuserad på mage, bål och rumpa med och utan redskap.

CORE

Här tränar vi upp styrka och stabilitet i bålen – kroppens kärna som behöver vara stark för att klara av vardagen och för att kunna göra tunga och utmanande övningar i gymmet.

STRENGTH

Fokus ligger på att öka styrkan i basövningarna och att bygga muskelmassa. Basövningarna är en styrketräningsövning som aktiverar ett stort antal muskler samtidigt. Vi går igenom samtliga med rätt teknik och utförande. Oavsett var du är i din träning så är denna klass utmärkt för dig som vill bli starkare.

Exempel på basövningar: Marklyft, knäböj, bänkpress, militärpress, chins och skivstångsrodd.

Senior

En timmes rörelseglädje för alla. Stationsbaserad träning med blandning av styrka, kondition, rörlighet, balans och koordination som du anpassar till nivå och dagsform – om en övning känns alltför utmanande ger vi alternativ. Efter passet tar vi en fika tillsammans.

Soma Move

Ett mönster av rörelser som upprepas i flera repetitioner. Träningen förbättrar både mobilitet, balans kondition och styrka. Stimulerar till en kropp i balans och ett sinne i närvaro.

MOBILITET

Träning för bättre rörlighet i stela muskler och muskelfästen. Varierande rörlighetsövningar där vissa kan upplevas utmanande och ansträngande.
Vi jobbar igenom kroppen i olika flöden.

CROSSFIT

CrossFit i sin renaste form. För dig som gillar högintensiv och funktionell träning. Vi följer en programmering för att säkerställa att du hela tiden har förutsättningarna för att utvecklas. De relativt små grupperna ger möjlighet till mer personlig coachning. Här är alla välkomna, nybörjare som rutinerade.